O Ljubiši...

Sada pokojni, Ljubiša Stojanović je bio doktor energoinformacionih nauka i redovni član Međunarodne akademije energoinformacionih nauka u Moskvi, magistar ekonomskih nauka i diplomirani elektrotehnički inženjer. Od 1986. godine se potpuno posvetio iscjeljenju i istražvanju duhovnih energija, nepoznatih nauci. Osnivač je Energetske duhovne medicine koja je, kao jedna od 18 alternativnih metoda, priznata od naučne medicine Pravilnikom objavljenim u Službenim listu Republike Srbije.

Ljubiša Stojanović je bio pronalazač, u svijetu jedinstvene, linije samostalnih iscjeljujućih, zaštitnih i razvojnih proizvoda energetske duhovne medicine koji djeluju vječito: privezaka, tableta, krema, iscjeljujuće video kasete.

Bio je osnivač i direktor iscjeljujuće-ispitivačkog centra enegetske medicine "Ljubiša Stojanović" u Novom Sadu.

Njegove seminare iz iscjeljenja završilo je preko 2000 osoba.

Vodio je višegodišnji seminar "Put ka prosvetljenju" u Novom Sadu, Beogradu i Subotici, a njegovi učenici vode ogranke u Kranju, Skoplju, Banja Luci, Bečeju, Somboru, Nišu, Užicu, Čačku, Sremskoj Mitrovici... Jedno vrijeme je držao isti seminar u Kanzas Sitiju, Oklahoma Sitiju i Sarasoti na Floridi.

Napisao je dvanaest knjiga:

Knjiga "Prosvetljenje" obuhvata cio istraživački razvojni period autora, od prvih dana 1986. do maja 2012. Pored ostalih, knjiga sadrži sljedeća poglavlja: Bioenergija, Svetleće telo, Mesta moći, Energetski Oblak, Aura, Isceljenje, Isceljujući proizvodi, Preventiva, Funkcionisanje duhvnih energija, Stvaralac, Prosvetljenje, Vremenski prozor, Bili smo u Raju, Mandale, Tačka prosvetljenje, Tačka transmutacije, Prolazak kroz Crnu rupu, Olimp, Razgovor sa bogom Ra, Kontakti sa drugihm civilizacijama, Senzitivne tačke Zamlje, Ulazak u Omegu, Rad u kosmosu...

Zašto pominjem tog čovjeka?

Pominjem ga zbog toga što je on veoma bitno uticao na moje razvojne puteve u duhovnom smislu. Ali obzirom da se razvoj nastavlja bezgranično, ja nastavljam put, obogaćen njegovim duhom i zahvaljujem mu se na usmjerenju.

Božunović Luka

Božunović Luka

Božunović Luka