O meni...

Želim ukratko iznijeti neke informacije o sebi. Moje ime je Luka Božunović. Živim u Prnjavoru, a radim u Banja Luci.

  • Specijalista sam narodne medicine sa Sveruskog naučno-istraživačkog centra tradicionalne narodne medicine "Eniom" u Moskvi, te pored toga i
  • Feng Šui konsultant sa Međunarodnog naučno-istraživačkog instituta za kompleksno proučavanje ljudskih mogućnosti u Moskvi,
  • regresoterapeut,
  • dugogodišnji saradnik Centra dr sci. Ljubiša Stojanović u Novom Sadu, te
  • voditelj višegodišnjeg seminara "Put ka prosvetljenju" i
  • "Tehnologija nove svijesti" (po učenju dr Grigorija Grabavoja) - ova dva zadnja rada vršim zajedno sa dr Draganom Tubićem iz Banja Luke i
  • Tehnologija za sprečavanje kiše i grada.

Od 1996. godine sam se potpuno posvetio istraživanju paranormalnih pojava u cilju pronalaženja što efikasnijih alternativnih metoda za iscjeljenje hroničnih organskih i psihijatrijskih bolesti.

Poslednjih godina se isključivo bavim proučavanjem duhovnih energija i njihovom primjenom u iscjeljenju.

Takođe se bavim iznalaženjem i istraživanjem energija u prostoru koje su od pomoći svim ljudima u njihovom razvoju, zaštiti i iscjeljenju.

Tako se za primjer može navesti jedno mjesto u blizini Banja Luka odnosno Prnjavora (RS / BiH) koje se naziva Devetine. U Devetinama postoji 9 (devet) kamenova od kojih svaki ima različito blagotvorno dejstvo na ljudsko zdravlje. Klikom na donju sliku možete pogledati slike tog kamenja, a ispod njih imate linkove pa možete pročitati i tekstove iz "Nezavisnih novina", "Glasa Srpske" i sa web sajta sela Šarinci.

2006. godine, u "Nezavisnim novinama" objavljen je jedan tekst pod nazivom "Devet kamenova devet iscjelitelja", a 2011. u "Glasu Srpske" drugi tekst, pod nazivom "Ljekovite kamene gromade". Na web sajtu sela Šarinci objavljen je tekst, pod nazivom "Ljekovita energija iz kamena".

Inače, iako na ovo mjesto dolazi mnogo ljudi izgleda da je totalno nepoznato jer o njemu osim ova dva novinska teksta izgleda da nema niti jedan više!

Kako doći u Devetine? Klikom na ovaj link prikazaće se šira regija Banja Luke. Devetine, se nalaze, otprilike na pola puta od Banja Luke do Prnjavora. Ako se vozite automobilom iz Banja Luke (prema Gradiškoj), u mjestu Klašnice, morate skrenite desno ka Prnjavoru, a naknadno, prije mjesta Hrvaćani, takođe skrenite desno i vozite se dok ne dodjete do Devetina.

Božunović Luka

 

 

 

 

Certifikati: