Kontakt

Najlakši način kontakta je putem mobilnog telefona na broj 065 588-542 (ako pozivate iz Bosne i Hercegovine), odnosno na ++ 387 65 588-542 (ako pozivate izvan BiH s tim da dva plusa ispred broja označavaju vaš izlazni kod koji je najčešće 00 ili 99, a 387 označava pozivni kod za BiH).

Kontakt je moguć i putem fiksnog telefona (koji je ujedno i faks uređaj) ++ 387 51 313-963 s tim da je moje vremensko prisustvo tom telefonu ograničeno (radnim vremenom).

Moguće je zakazati seanse i putem e-mail-a. Moje adrese su: lukab@blic.net i lukabo57@gmail.com

Ako vam računarski program za slanje mejlova nije podešen (ili ga jednostavno nemate na računaru) - klikom na ovaj link otvoriće vam se novi prozor gdje ćete naći obrazac putem kojeg možete poslati mejl poruku!

Razgovor je moguć putem Skype-a, a moje korisničko ime je: svluka57 (klikom na korisničko ime možete me dodati u svoju listu kontakata ako imate na svom računaru instaliran program Skype)!

Radni prostor u kojem obavljam praksu se nalazi u:
Banja Luci, u ul. Milana Rakića br. 1 ("Stambena zadruga")
! Gore desno imate mapu (ulica Milana Rakića se nalazi u sredini mape), a pješice, iz centra možete doći za 5 minuta (ulicama: Jevrejskom, Nikole Pašića i Milana Rakića). Ako krenete ispred robne kuće "Boska", Jevrejskom ulicom, idite dok ne dođete do raskršća ulica Jevrejske i Nikole Pašića, pa na toj raskrsnici skrenite desno. Zatim idite do sljedeće raskrisnice gdje se ukrštaju ulice Nikole Pašića i Milana Rakića, pa opet skrenite desno. Preskočite prvu novu zgradu s desne strane i uđite u sljedeću dugačku zgradu sa desne strane. Uđite u zgradu, sa ulice i u hodniku idite desno, pa pokucajte na prva vrata na desnoj strani. Ako idete kolima imate parking iza te zgrade.